Bedrijven & Kunstenaars

Annelyn Angenent

De sieraden van Annelyn Angenent ontstaan bijna beeldhouwend. Zij werkt niet vanuit een ontwerp op papier, maar al smedend, hamerend, zagend en vijlend werkt ze vanuit sfeer en haar eigen gevoel. Haar sieraden kenmerken zich door de eenvoud in vorm waarbij de details bijzonder fijn en zorgvuldig afgewerkt zijn.

Annelyn Angenent volgde de opleiding goudsmeden en techniek design in Schoonhoven. Ze heeft een fascinatie voor kuddes, grote groepen dieren die rennen. Haar sieraden bevatten veel verhalende details. Als je goed kijkt, kun je ook haar fascinatie voor kuddes terug zien in subtiele details. Herhalende en gegroepeerde vormen, heel gestileerd en verfijnd. Met plezier werkt zij sinds september 2016 in het gebouw Haagweg4.

De sieraden worden nu nog exclusief verkocht via haar website. Graag ontmoet ze de mensen die haar sieraden kopen persoonlijk. Zo kan ze kijken of de ketting misschien toch niet iets korter moet, of de ring wel goed past..of een andere steen niet veel beter bij je huidskleur past. Kortom, iedereen gaat met een perfect passend sieraad de deur uit! Een afspraak maken om haar atelier te bezoeken mag altijd. Neem hiervoor contact met haar op via onderstaande gegevens of haar website.

Contact

Haagweg 4 D15
info@annelynangenent.nl
www.annelynangenent.nl/