Bedrijven & Kunstenaars

Digitale Factuur

Het opmaken en versturen van facturen is voor menig ondernemer een tijdrovende klus. Met de komst van Digitale Factuur is dit in een handomdraai gebeurd. Het opmaken in eigen huisstijl, de koppeling met het boekhoudpakket en het automatisch versturen van betalingsherinnering besparen ontzettend veel tijd. En dus ook geld.

Digitale Factuur heeft een prijs gewonnen voor de meest gebruiksvriendelijke software, dus iedereen kan het gebruiken. Test het gemak zelf op de website digitalefactuur.nl. En dit tegen uiterst gunstige tarieven, sterker nog: er is zelfs een gratis pakket! Voor het maken van 3 facturen per maand is het pakket gratis. Hoe meer facturen je gaat versturen, hoe meer je gaat betalen. Heel eerlijk.

Projectleider Ravi Chotkan heeft ruime ervaring in de IT en is na zijn studie in Leiden blijven wonen. Met plezier werkt hij nu op Haagweg 4. “Het is een fijn gebouw en fijn centraal gelegen voor onze klanten in Leiden. Met voldoende parkeerplaats naast het gebouw en dichtbij het station is het ook goed bereikbaar voor onze klanten buiten Leiden.” Niet dat je als klant van Digitale Factuur vaak langs hoeft te komen: het supportteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Een samenwerking met Trix Incasso, die in hetzelfde kantoor gehuisvest is maakt de cirkel helemaal rond.

Contact

Haagweg 4F14
085-888 4128
support@digitalefactuur.nl
www.digitalefactuur.nl