Bedrijven & Kunstenaars

EVAlytics

Oprichter van Evalytics is Tijmen Dobbenburgh. In de lichte werkruimte die hij deelt met Trix Incasso, hangt een groot schilderij van Maurice Braspenning. De ruimte lijkt meer op een creatieve studio dan op een kantoor. En dat is precies de sfeer die Tijmen zoekt: een creatieve omgeving waar hij IToplossingen kan bedenken voor dagelijkse ergernissen.

Een mooi voorbeeld hiervan is EVA. Een mobiele app die evaluaties sneller en gemakkelijker maakt. EVA is ontwikkeld voor Hogeschool Leiden als online portaal waar leerlingen met mobiele telefoon het onderwijs kunnen evalueren. Op datum sorteerbaar, duidelijke statistieken in één helder overzicht.

Er is geen implementatie nodig in het systeem van de instelling, de dienst draait zelfstandig en onafhankelijk en is altijd bereikbaar. Door de heldere rapportage is het niet meer nodig de evaluaties te analyseren. In één oogopslag is alles duidelijk. En EVA word nog steeds doorontwikkeld. Want ook voor het bedrijfsleven is EVA een bijzonder handige tool.

Contact

Haagweg 4F12
071 711 03 03
info@evalytics.nl
www.evalytics.nl/