Bedrijven & Kunstenaars

Fotostudio Danielle van der Spek

Van jongs af aan wist ik precies wat ik wilde; een creatief vak waarbij ik contact heb met allerlei soorten mensen. De keuze voor portretfotografie was voor mij vanzelfsprekend.

Na een algemeen oriƫnterend jaar aan de Kunstacademie in Den Haag heb ik mijn opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam gecombineerd met werken in diverse fotostudio's. Inmiddels ben ik jaren werkzaam in de professionele fotografie. Zo heb ik o.a. van 2005 tot eind 2010 als fotografe bij Fotostudio Mike van Bemmelen gewerkt. In 2011 heb ik mijn eigen fotostudio opgericht aan de Haagweg in Leiden.

Mijn fotostudio is professioneel maar toch is de sfeer huiselijk en informeel. Iedereen is anders, en iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Soms zijn klanten in het begin een beetje onzeker. Door mijn losse, relaxte manier van fotograferen merk ik dat ze al snel op hun gemak zijn. Als ze achteraf vertellen dat ze het een geweldige ervaring vonden om op de foto te gaan is mijn missie al voor de helft geslaagd. Naast een prachtig eindresultaat probeer ik een leuke ervaring mee te geven. Dan krijgt de foto aan de muur net dat beetje extra.

Contact

www.fotografiedaniellevanderspek.nl/