Bedrijven & Kunstenaars

Trix Incasso

Trix Incasso is makkelijk te gebruiken. In drie stappen leveren wij waar u recht op heeft of helpen we bij het inschakelen van onze Trix Deurwaarder. 1. U start een dossier. Een incassotraject beginnen was nog nooit zo makkelijk, je start al een dossier binnen twee minuten! 2. Wij incasseren. Trix Incasso jaagt de debiteur na en doet er alles aan om uw achterstallige vordering te incasseren. 3. U wordt uitbetaald. Als de debiteur is bezweken onder de druk, betalen wij u uit! Zo niet, kunt u onze Trix deurwaarder inschakelen.

Duidelijk overzicht per dossier

Debiteuren, onbetaalde facturen, voortgang van de incassozaak en de actuele status van het dossier. In de dossierview van Trix Incasso staat alles wat u moeten weten over uw incassozaak. Een incassozaak openen was nog nooit zo makkelijk. Trix Incasso kent alle KvK geregistreerde bedrijven, en binnen twee minuten is je incassozaak gestart. En in de dossierview kunt u de incassozaak ook op elk gewenst moment weer stoppen.

Ook korte metten maken met debiteuren die maar niet betalen? Kijk op de website van Trix Incasso voor meer informatie en zie hoe gemakkelijk het is direct een incassozaak te starten!

Contact

Haagweg 4 F12
085-8884126
support@trix-incasso.nl
www.trix-incasso.nl/