Agenda

Kunstcollectief ‘G12’ expositie corona-proof in Haagweg4

LEIDEN – Negen kunstenaars en studenten van de kunstacademie KHL starten een nieuwe kunst broedplaats, een open atelier in het kunstencentrum Haagweg4. Zij zullen daar werken, hun werk tentoonstellen en workshops organiseren. Het idee is om ‘kruisbestuiving’ te bevorderen door samenwerking tussen kunstenaars van alle leeftijden en achtergronden. Ook kunnen belangstellenden gemakkelijker dit atelier bezoeken en het werk bekijken.

Op 23, 24 en 25 april van 11 tot 16 uur is er een openingsexpositie met de titel: “Kruisbestuiving”. Daar wordt werk getoond van Adil Atrushi, Rob van den Boom, Corien de Cler, Mathilde Hijink, Wim Kuin, Bart Mulckhuijse, Ageeth Rentrop, Hans Wentzel en Frans Willemsen. De expositie is ‘corona-proof’ goed te bezoeken. Belangstellenden graag vooraf aanmelden bij robvandenboom@xs4all.nl. Kom langs en ontmoet de kunstenaars!

Geïnteresseerde kunstenaars, als je atelierruimte zoekt, er is nog ruimte voor uitbreiding. Neem contact op met Wim Kuin, tel 06-19734362.

Het Kunstcollectief is te vinden in het kunstencentrum Haagweg4 op de tweede etage in lokaal G12. Zij zal op elke zaterdag geopend zijn van 11-16 uur. Elke maand worden er nieuwe kunstwerken van studenten geëxposeerd.