Agenda

Industry Day & Cultuurborrel

Alle Leidse zelfstandigen in de culturele en creatieve sector opgelet! Op 16 mei is het weer tijd voor de Industry Day en Cultuurborrel. Zin in? Wij ook! Hieronder vertellen we meer over deze dag en wat je ervan kunt verwachten.

Over de Industry Day en Cultuurborrel
De Industry Day en Cultuurborrel zijn bedoeld om alle zelfstandigen in de Leidse cultuursector op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in de stad. Deze evenementen worden georganiseerd door Museum De Lakenhal, Cultuurfonds Leiden en de Gemeente Leiden. Deelname aan de Industry Day en Cultuurborrel is gratis.

Programma
Deze editie vindt plaats in Museum De Lakenhal en Gebr. De Nobel. In het museum praten we je bij over de inschrijving voor de Kunstroute. Ook maakt directeur Tanja Elstgeest de drie genomineerden van de nieuwe Doesjenel Prijs bekend. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de fysieke, financiële en persoonlijke ruimte voor creatieve ontwikkeling in Leiden. In Gebr. De Nobel vindt vervolgens een paneldiscussie voor de hele culturele sector plaats. We sluiten af met een gezamenlijke Cultuurborrel.

De dag in het kort
14.45 uur Inloop Industry Day @ Auditorium Museum De Lakenhal
15.00-16.15 uur Programma Industry Day @ Auditorium Museum De Lakenhal
16.30 uur Presentatie en paneldiscussie @ Gebr. De Nobel
17.15 uur Start Cultuurborrel @ Gebr. De Nobel

Meld je aan
Zien we je op 16 mei? Meld je alvast aan; dan verschijnt het complete programma in je mail. Aanmelden voor de Industry Day in Museum De Lakenhal en/of het programma in Gebr. De Nobel kan via deze link. Voor de Cultuurborrel aanmelden is niet nodig.


forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAa__eVckIFUNkxLNjNYNEZBVFdFOFBEMEdZS1c5SFg0OS4u