Agenda

Kunst 3 daagse

Een uniek dagkamp in het sfeervolle Kunstcentrum Haagweg 4!

Zit jij vol leuke ideeën en wil je creatief bezig zijn? Dan is deze drie-daagse iets voor jou. Je maakt kennis met verschillende kunstdisciplines zoals: schilderen, tekenen, ruimtelijke vormgeving en meer.

Onder begeleiding van kunstenaars met ruime leservaring maak je coole kunstwerken. Uiteraard neem je aan het einde van de laatste dag je mooie werken mee naar huis. De workshops vinden plaats in de ateliers van de kunstenaars in Kunstcentrum Haagweg 4.

Initiatiefnemer en organisator van deze creatieve driedaagse is Lyda Bekker. Naast haar Pabo opleiding deed zij de Rietveld Academie in Amsterdam. Sinds 2000 geeft zij les aan kinderen en volwassenen.

Het succes van het kinderatelier op woensdagmiddag bracht haar op het idee om in de zomervakantie een kleinschalig creatief kamp te organiseren.

Door de kleinschaligheid zijn kwaliteit en individuele aandacht gewaarborgd.

Programma
Ontvangst tussen 9.30 en 10.00 uur.

Je volgt elke dag twee verschillende workshops. Bij de groepsindeling houden we zoveel mogelijk rekening met de leeftijd en de vriendjes of vriendinnetjes waarmee je samen de workshops wilt volgen. De workshops duren telkens twee uur. Na de ochtendworkshop lunchen we gezamenlijk in het grote lokaal (lunch zelf meenemen) en daarna is er tijd om lekker uit te razen om nieuwe energie op te doen voor de volgende workshop.

Op de laatste dag is er een grote overzichtstentoonstelling van alle kunstwerken voor (groot)ouders en andere belangstellenden.

Tussen 16.30 uur en 17.00 uur mogen de kinderen worden opgehaald.

Meld je snel aan!


www.lydabekker.nl/kunst3daagse/Programma