Agenda

Workshop keramiek met Iara Francisco Pedro

Kunstcollectief G12 organiseert komende maanden op vrijdagochtend een aantal workshops, waarvan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties het kader vormen. De volgende workshop staat in het teken van het doel ‘Uitbannen van Honger’.

Bij deze tweede workshop neemt kunstenares Iara Fransica Pedro de deelnemers mee aan de hand van haar eigen levensverhaal. Iara is opgegroeid in Angola en heeft van dichtbij meegemaakt hoe politieke en klimaatveranderingen het leven van de gewone mens beïnvloedt. Naar aanleiding hiervan heeft zij het project ‘Samen voor Angola’ opgezet, over de impact van honger op de mens en de wereld. Een deel van de opbrengst van de workshop gaat naar haar project.

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met klei. De werken vormen samen een gezamenlijk beeld. In de workshop staat het proces centraal, niet het resultaat of de kwaliteit van de beelden.

Info
Waar? Haagweg 4, lokaal G12
Wanneer? 2 juli
Tijd? 09:30-12:30
Kosten? € 35,-.
Reductie is mogelijk bij deelname aan meerdere workshops of gratis op speciaal verzoek. Deel van de opbrengst gaat naar het project ‘Samen voor Angola’.

Deelnemen? Mail naar Wim Kuin: wnjkuin@gmail.com