Bedrijven & Kunstenaars

Studio Kordaat

Wij zijn Kordaat: een creatief bureau voor grafisch ontwerp, branding en communicatie.

We houden van een persoonlijke aanpak en verplaatsen ons sterk in onze klanten. Om tot een passende oplossing te komen, bekijken we ieders behoeften, middelen en doelen.

Het liefst schuiven wij direct bij de start van een traject aan om de samenwerking van begin tot eind mee te maken en te begeleiden. We verdiepen ons in uw bedrijf en dienst/product en zijn uw gesprekspartner bij de verschillende uitdagingen. U stelt ons vragen, maar schrik niet als wij ook vragen aan ú stellen. Hoe meer we van elkaar begrijpen, hoe helder het uitgangspunt is.

Wij verlenen diensten aan uiteenlopende organisaties, bedrijven en merken. Van MKB tot en met grote culturele organisaties.

Denk daarbij aan een brainstormsessie om nieuwe ideeën te genereren, tot het maken van een concept, strategie en grafisch ontwerp voor een complete identiteit of campagne. Met daarbij het ontwerp en bouw van websites en mobiele applicaties en de vormgeving van brochures of jaarverslagen. Belangrijk is dat het medium het doel heiligt.

Wij geloven in sterke merken bouwen. Want de kracht van een merk komt tot uitdrukking wanneer verschillende elementen goed op elkaar aansluiten: de samenhang van strategie, (visuele) identiteit, communicatie, passende uitingen en tone of voice op basis van een goed concept dat bij uw bedrijf of organisatie past.