Bedrijven & Kunstenaars

Annette Weers opleidingen en workshops

De kortste weg naar thuiskomen bij jezelf

Sinds 1999 geef ik workshops en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie.

Ontmoet jezelf en de ander bij de opleiding tot Kracht van Ademen coach (10- daagse), de opleiding Voice Dia​logue (6- daagse) of vervolg je persoonlijk ontwikkelingspad van Intuïtieve ontwikkeling tot professioneel Healer/reader. Verwelkom jezelf bij een exclusieve workshop of geniet van het samenkomen in de Rode Tent (vrouwencirkel) of Open Tent (voor iedereen).

Verwondering en nieuwsgierigheid naar ieder afzonderlijk mens maken dat ik alweer meer dan 20 jaar docent en therapeut ben. Mijn liefde voor de mens is de drijfveer in alles wat ik doe: van het opleiden van ademcoaches, organiseren van workshops tot het ontvangen van mensen in mijn praktijk.

“Ik stel me het leven voor als een rivier.
Jij zit in een bootje en gaat met de stroom mee.
Stel je eens voor dat je je met je armen in de lucht helemaal over kan geven, vol vertrouwen aan deze stroom, het leven.
We proberen vaak controle uit te oefenen op het leven, al heb je dat nooit helemaal.
Angst maakt dat we ons vast proberen te houden aan de takken langs het water. We vechten met de realiteit.
Hoe zou het voor je zijn om het vechten los te laten?”

Wil je meer informatie of een indruk krijgen van mij? Kijk dan naar de gratis open lessen: Open Lessen | annetteweers.nl

In de online winkel zijn opleidingen, ademsessies, visualisaties en helende reizen te koop: Winkel – annetteweersonline.nl

Ik kijk naar je uit!

Allerhartelijkst,
Annette Weers