Bedrijven & Kunstenaars

Lola Pictures

LOLA PICTURES IS FOTOGRAFIE, SCHRIJVEN MET LICHT OP VELE MATERIALEN

Lola Pictures (Miriam van Praag) doet meer met foto’s dan alleen maar mooie plaatjes schieten. Zij levert content in beeld voor websites, jaarverslagen, hotelaankleding in gordijnen, fotowanden, raamfolies voor winkels, medische praktijken, restaurants. Kroegbaas, IT-ondernemer, muzikant of kunstenaar bij Lola pictures bent u aan het juiste adres voor fotografie op locatie of het vastleggen van uw personeel voor uw website.

Ook voor een fotoshoot met uw geliefde bent u van harte welkom in de studio op de BG van Haagweg 4. Samen zoeken wij naar beelden die bij u passen. En u kunt ter plekke de showmaterialen bekijken, want er zijn vele mogelijkheden met fotografie. Miriam is ‘old school’ opgeleid, maar werkt zowel analoog als digitaal. Na vrijblijvende kennismaking gaat zij wij samen met u aan de slag om uw wereld een stukje mooier te maken. Miriam maakte prachtige momentopnames tijdens haar reizen, en heeft ook het juiste oog voor alledaagse kleine details!

Miriam speelt met licht en kleur en het kader van de camera in haar foto’s. Ook bewerkt zij de foto’s in verschillende apps tot een prachtig resultaat. Haar leidraad zijn haar creativiteit en esthetisch gevoel.

“PHOTOGRAPHY IS PUTTING ONE’S HEAD, ONE’S EYE, AND ONE’S HEART AT THE SAME AXIS” – Henri Cartier -Bresson

Miriam van Praag is al 25 jaar onderneemster en fotografe voor Lola Pictures. Zij is lid van Dutch Photographers.
Tevens geeft zij workshops fotografie en cameratraining voor jong en oud.

Voor informatie over Lola Pictures kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.