Bedrijven & Kunstenaars

Tineke Jacobs

Bevoegd vakdocent beeldend en tekenleraar Tineke Jacobs geeft met veel plezier en aandacht al ruim 30 jaar workshops, cursussen en advies.

Kunstprojecten en workshops voor: onderwijs, teambuilding, PGB, partijtjes, familie-workshops, vrienden, collega’s. Kijk op de workshop & cursuspagina voor haar actuele aanbod.

Daarnaast geeft zij sinds 1990 diverse cursussen bij o.a. BplusC (kinderen-jongeren-volwassenen) en Museum voor Volkenkunde en diverse onderwijs-kunstprojecten.
Heeft u vragen, wensen, ideeën betreft een kunstproject, workshops of ‘n lessencyclus voor op school? Tineke denkt graag met u mee en kan u adviseren of een compleet programma bieden. Op aanvraag is veel mogelijk.
Ook geeft Tineke ‘Kunst op recept’, waarbij zij deelnemers die op advies en verwijzing van de huisarts of psycholoog komen privélessen en begeleiding op maat biedt. Het zijn 6 lessen van 1 uur, waardoor er lucht komt in een moeilijke situatie.

Tineke Jacobs heeft sinds 1992 haar atelier op Haagweg 4. Opleidingen: Lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid (1985-1987), V.A.B.K. in Den Haag (1986-1991) en diverse postacademische cursussen op het gebied van Openbare Ruimte & Context en Kleurenadvies.

Tineke is één van de drie genomineerden voor de ARSprijs 2021.

Foto: Andor Kranenburg